CEO diner Bricklog
Marjolijn Benneker

Marjolijn Benneker

Het thema van onze 3e editie van het CEO diner was Mens & Innovatie. Arjan Velthoven trapte af met een TTM live interview in de Brickbar. Een kennistheater nieuwe stijl midden op de beursvloer van Transport Compleet waar kennis en kunde gedeeld en getoetst wordt. Ca 60 gasten luisterden naar de verschillende inzichten vanuit bedrijfseconomisch, ethisch, empirisch en technisch perspectief. Jurgen Mook (CEO Nedcargo), Sebastian Piest (Onderzoeker ai Universiteit Twente) en Hubert Benneker (Ondernemer Bricklog) vertelden openhartig over hun zakelijke en persoonlijke ervaringen en visie hierop. Na afloop was er ruimte om na te praten en van die gelegenheid werd dan ook ruimschoots gebruik gemaakt. Aansluitend was de 3e editie van het CEO diner. En ook daar werd door Hubert, Sebastian en Michel Verwoest (CEO TVM) en Daan Emons (CEO Emons Group) gesproken over hun visie op Mens & Innovatie. 

 

Door eenieder is zowel openbaar als aan tafel openhartig gesproken over nieuwe uitdagingen die op ons pad komen. Of zijn deze uitdagingen niet zo nieuw maar moeten we er anders naar kijken? En elkaar daarbij slimmer inzetten? We willen naar een nieuw normaal en we hebben geconstateerd dat je dat er niet “bij” doet. 

Dit vraagt tijd, transparant leiderschap, verantwoordelijkheid durven verleggen en uithoudingsvermogen.

 

En nu door…

Over deze reis en alle bagage die we nodig hebben om die reis te kunnen maken, gaat Bricklog komend jaar meerdere kleinere sessies organiseren. Zodat we ook daadwerkelijk gaan doen wat we gisteravond naar elkaar hebben uitgesproken. Elkaar helpen om te innoveren zodat we kunnen leren, doorzetten èn volhouden. Daarvoor wordt de samenwerking gezocht met aanwezigen die al hebben aangegeven hieraan mee te willen werken.

Daad bij woord…

De eerste helpende hand komt van Sebastian Piest en Marcel Wouterse. Zij bieden een ai design canvas workshop aan. 

Met dank aan…

Bricklog is kennispartner van Transport Compleet en organiseert alweer drie jaar kennissessies en het CEO diner. Het was een bewuste keuze om de kennissessies dit jaar in een nieuw jasje te steken. Niet alleen luisteren naar vernieuwing maar ook begrijpen van de opties door elkaar te ontmoeten en de kans te hebben om hierover door te praten. Het nieuwe jasje heeft een naam: de Brickbar. Wij zijn Transport Compleet dankbaar voor het enthousiasme waarmee zij dit initiatief hebben omarmd. De inbreng van onze gasten en sprekers was ook enorm. Op inhoudelijk en persoonlijk vlak is enorm veel uitgewisseld. Het geeft aan dat Mens en Innovatie niet meer los van elkaar te zien is.

Wij kijken terug op een mooie middag en avond en zijn geëindigd met de aankondiging van het thema van de volgende editie:

Het Transportbedrijf van de Toekomst

Hey!

Je bent er al een tijdje

Zullen we anders een afspraak maken?

Of laat onze zoekmachine je helpen