Home Forums Bricklog BI FAQ Bricklog BI Community Basics

Voor alle veel gestelde vragen
 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #6475
  Bricklog
  Sleutelbeheerder

  Hallo en welkom op ons forum!

  Hier kun je terecht over alle richtlijnen en basics van ons forum:

  <h2>Basics</h2>

  <p>Hoe stel ik een vraag?

  Voordat je een topic kan starten of een bericht kunt plaatsen heb je een account nodig. Die kun je op deze site aanmaken. Kijk voordat je een vraag stelt, dat je in het goede draadje zit. Berichten die niet op de juiste plek staan worden verhuist naar de juiste plek door de Admin.

  Hoe maak ik een account aan?

  Je kunt een account aanmaken door op de knop “registreren” te klikken. De enige informatie die wij van jou nodig hebben is je mailadres. Je mag helemaal zelf bepalen wat je gebruikersnaam en wachtwoord is. Alleen je gebruikersnaam is openbaar, dus derden kunnen jouw e-mailadres niet zien.

  Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

  Wanneer je een account aanmaakt, moet je je emailadres opgeven. Deze wordt alleen gebruikt voor het aanmaken, beheren en gebruiken van je account. Je zult dan ook alleen e-mails ontvangen ten behoeve van het gebruik van de forums. Denk aan notificaties van reacties, wachtwoordherstel, abonneren op topics en aanmaak account. We zullen dit e-mailadres niet gebruiken voor onze eigen promotie of die van derden.

  Ik wil mijn account verwijderen, wat moet ik doen?

  Als je jouw account wil verwijderen kun je een mail met het verzoek sturen naar info@bricklog.nl, je account en gegevens zullen dan binnen 10 werkdagen worden verwijderd. Je berichten zullen echter wel blijven bestaan en openbaar blijven, maar het is dan niet meer te achterhalen dat jij de auteur bent. Wil ook dat jouw berichten verwijderd worden, dan zul je dat zelf moeten doen. </p>

   

  <h2>Richtlijnen</h2>

  <p>Zet je bericht in het juiste topic, wanneer je bericht in het verkeerde forum/topic staat, zal deze worden verplaatst zonder kennisgeving.

  Doorzoek eerst forum voordat je een vraag stelt, wellicht is er al antwoord gegeven.

  Voorzie je bericht van tags, zodat het alle gebruikers makkelijk kunnen zoeken. Tags die wij hanteren:
  <b>QA</b> voor vraag en antwoord
  <b>TIP</b> voor tips
  <b>TUT</b> voor tutorials
  <b>DASH</b> als je wil pronken met gave Power BI creaties

  Wees beschaafd en houd het netjes. Racistisch, vulgair en haatdragend taalgebruik worden niet getolereerd. Dergelijke reacties/gebruikersaccounts worden verwijderd en overtredende gebruikers worden geblokkeerd.

  Post geen persoonlijke informatie! Dit forum is vrij toegankelijk en iedereen kan dit inzien. Zorg er zelf dus voor dat je informatie of screenshots geanonimiseerd zijn.

  Blijf on topic, vertakt de conversatie, dan wordt deze verplaatst naar het algemene forum. Berichten die politiek van aard zijn, geloofsovertuiging etc. worden verwijderd.</p>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.