29 januari 2015 was het startschot voor Bricklog. Hubert en Marco hadden een bijzondere groep ondernemers bij elkaar gebracht om de visie van Bricklog te delen en te toetsen.

De weersvoorspelling deed de naam BRICKSTORM van de bijeenkomst zeker eer aan. Er viel zoveel regen in korte tijd, dat velen bij aankomst letterlijk tot hun assen in de modder stonden. Per tuk-tuk van KAV werd iedereen vanaf de parkeerplaats naar “De Droomfabriek” gebracht. Een bijzondere locatie in de bossen van Kootwijk. Droog over, kort ontspannen in de keuken van De Droomfabriek en klaar voor de kickoff.

“Wat kan er beter en wie kunnen elkaar daarin versterken?” Wederkerigheid werd uitgelegd als begrip, als droom. En liep als een rode draad door de thema’s Mens, Materieel en Anders. Door middel van workshops, stellingen en eigen inbreng van alle aanwezigen werden drie concepten besproken, bekritiseerd en uitgewerkt. De dag kreeg een dikke voldoende en werd afgesloten met een stevig maal.

Moesten we eerst uit onze comfort zone komen, om dit te bereiken? Deze weg in te kunnen slaan? Misschien. Iedereen had z’n inbreng, ontspannen, vervoerders onderling. Een logisch resultaat van setting en inhoud. En Bricklog was een feit.
Bricklog bestaat nu 5 jaar! Samenwerken en innoveren met ondernemers uit Transport & Logistiek op een manier die voor iedereen goed is. Zo zijn we gestart en zo werken we nog steeds. In 2016 is Thomas Kistner aangesloten. Hij is Bricklog GmbH gestart en voegt daarmee een Internationale en Recruitment tak toe. Sven Baars is eind 2017 erbij gekomen. Een welkome aanvulling als mens en kennis van Transport en Distributie.  Alle partijen van 5 jaar geleden zijn nog betrokken en uitgebreid met ondernemers uit Transport & Logistiek, Techniek, Universiteiten, Hoge scholen en Overheid.

Aan de keukentafel op de Regentesselaan worden op vrijdagmiddag veel eitjes met spek gegeten. Iedereen die op dat moment in het pand is, eet mee en zit door elkaar. Ondernemers, collega’s, studenten, sollicitanten…. We hopen met jullie nog veel eitjes met spek op vrijdag te eten! Want aan onze keukentafel ontstaan mooie plannen. Dank dat jullie deze plannen ook met ons wilden uitvoeren!