Hoe we te werk gaan

Transportondernemers komen bij ons met uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot overnames, verkoop, familiezaken, reorganisaties, operatie, finance, bedrijfsvoering, innovaties, digitalisering, gebruik van data, inzet stagiaires, onderzoeken etc.

Bouwen vanuit een punt in de toekomst
Een visie wordt op maat gemaakt met de transportondernemer om vervolgens samen met de transportondernemer te realiseren. Dit resulteert in  samen bouwen en vernieuwen. Daarvoor zetten wij projectmanagement, techniek en ons netwerk in, om mensen en initiatieven te verbinden en te versterken. 

Dit is tevens de reden dat Bricklog geen adviesbureau is, wij leveren namelijk niet alleen een advies, maar gaan een stap verder door samen met u te werken om uw visie waar te maken.

Verbeteren en veranderen gaat nooit vanzelf en onze brede ervaring in verander- en organisatie trajecten binnen en buiten de Transport en Logistiek branche zorgt ervoor dat wij anders en fris naar de materie kijken. Wij geven inzicht, organiseren, begeleiden, leiden op en ontzorgen met een grote dosis positieve energie zodat u kan focussen op de inhoud en de toekomst.  

Bij elke verandering zorgen wij dat mensen in de organisatie verbonden blijven, begrijpen wat er gebeurt en met de verandering aan het werk kunnen gaan. 

De volgende generatie
Naast de ondernemer richten wij ons ook op de volgende generatie. Er zijn tegenwoordig zoveel nieuwe technieken, en de ontwikkeling van kennis gaat zo snel dat die niet altijd vanzelfsprekend benut worden.

In onze Academy leiden wij Medewerkers van Transportondernemers, HBO en WO studenten op. Door stages gericht in te vullen met de transportondernemer, worden nieuwe technieken bereikbaar en betaalbaar voor transporteurs. 

Hetzelfde geldt voor projecten. Studenten en onze Young Professionals werken samen met medewerkers van de transporteurs op verbetertrajecten. Die uitwisseling van kennis en kunde is goud waard voor het resultaat en het enthousiasme van het team dat zich met de verandering bezig houdt.

Het doel van onze Academy is 3-ledig.

  • We hopen kennis en techniek bereikbaar te maken voor transporteurs en de medewerkers door studenten in te zetten en wij de begeleiding van de mens en opleiding verzorgen. De transporteur kan zich hierdoor op de inhoud kan richten. 
  • We hopen young professionals te behouden voor de branche door ze te laten ervaren al op jonge leeftijd mee te kunnen doen en van toegevoegde waarde te zijn.
  • We hopen bij te dragen aan het imago van de branche door deze bij de volgende generatie neer te zetten als een aantrekkelijke branche waar veel meer gebeurt en gaat gebeuren dan de Young Professionals ooit hadden gedacht.

Heeft u een visie voor de toekomst van uw bedrijf, wij kunnen u helpen deze te verwezenlijken. Neem contact met ons op. ​

​Bricklog, Logisch in Logistiek.