Marjolijn Benneker

Q-Trans x Bricklog

Datagedreven werken betekent kwaliteitsmanagement. Je output is immers een resultaat van je input. In elk traject dat wij aangaan is data quality dan ook een belangrijke KPI. Werken met data betekent dat je vooruit kan kijken en preventief beslissingen kan nemen. Hoeveel de werkelijkheid dan uiteindelijk afwijkt van je “voorspelling” is voor een groot deel afhankelijk van je datakwaliteit. “Data is fluïde”, zegt Hubert, je begrijpt dat je dus altijd je datakwaliteit kan verbeteren: “clean, cleaner, cleanest”. Je laat het dus niet aan toeval over, je managet dit. Het is een ongoing cruciaal process om datagedreven te ondernemen.

En vanaf nu kunnen we die kwaliteitsmanagement van processen waarborgen met de hulp van Patricia van Q-Trans. Na 25 jaar heeft oprichtster Patrica besloten dat het tijd was voor verandering. Zij zag in Bricklog de ideale partner om elkaars diensten te versterken. (De doorslaggevende factor was natuurlijk ons buitengewoon gezellige team.) Daarom hebben we de handen ineengeslagen en gaat Q-Trans samen met Patricia bij ons verder onder de naam Bricklog Quality. Haar kennis en expertise gecombineerd met de kracht van Bricklog.
Dus naast o.a. dashboards, foutpreventie en vooruitkijken, voegen we kwaliteitsmanagement en certificering ook toe aan ons lijstje. En binnenkort zullen we eens vertellen over moderne logistiek en ISO27001 en aanverwante kwaliteitsnormen.

Hey!

Je bent er al een tijdje

Zullen we anders een afspraak maken?

Of laat onze zoekmachine je helpen