Dagen tot Kerst

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Mathijs Koenen

Als u van tevoren weet wat er gaat gebeuren, zou u dan andere keuzes maken om de uitkomst te beïnvloeden?

Het is wellicht wat vroeg, maar Charles Dickens “A Christmas Carol” illustreert dit natuurlijk fantastisch. Een zakenman wordt geconfronteerd met 3 scenario’s: zijn Verleden, zijn Heden en zijn Toekomst. Dusdanig geschrokken, verandert Scrooge zijn hele doen en laten, met als gevolg dat Kleine Tim nog een Kerstmis mee kan.

De aanstormende recessie, energietekort, oorlog, etc. zal ons Kerstgevoel dit jaar echter op de proef stellen. Allemaal bedreigingen waarvoor we het liefst onze kop in het zand steken… “Hoe zet ik mijn mensen in, ga ik mijn huisvesting uitbreiden of moet ik mijn wagenpark vernieuwen. Allemaal onzekerheden, zonder 3 geesten die ons kunnen laten zien wat er gaat gebeuren.


Gelukkig hoeft het ook allemaal niet zo magisch. Wanneer u lid bent van Bricklog Digital begint u met de Data Kwaliteitsfase. Op basis van goede data, heeft u dus geen magie meer nodig. Wij kunnen scenario’s schetsen in onze Scenarioplanner, een tool die u wellicht kent vanuit de financiële wereld. Heel concreet in een grafiek, op basis van uw eigen data.


Biedt de onzekerheden het hoofd! Dit vraagt wel een investering van u qua tijd en energie. Maar wat we u bieden, is meer dan alleen gevoel. U kunt nu, ruim van tevoren, met veel meer zekerheid uw beleid aanpassen op de situatie om u heen.


Met de aanstormende crises is het voor bijvoorbeeld u als transporteur belangrijk om te weten hoe u uw mensen het beste kunt inzetten en of het verstandig is of u uw warehouse uitbreidt. Met onze Scenarioplanner weet u hoe uw keuzes de uitkomsten kunnen beïnvloeden. Mail mij voor een afspraak om hier meer over te weten.

Hey!

Je bent er al een tijdje

Zullen we anders een afspraak maken?

Of laat onze zoekmachine je helpen