Marjolijn Benneker

Trainen

De Bricklog Academy bereidt zich voor op 2022-2023 en een aantal early birds hebben zich alweer gemeld. Naast data science en development gaat onze Academy komend jaar ook de ethische – en HR kant van digitalisering belichten. Bij mij is het glas halfvol, maar de inhoud is wat troebel aan het worden, als ik vooruitblik. We moeten aan de slag met scenario planning en de rol die data daarin speelt. Mens, techniek, timing terwijl we ‘haast’ hebben…een fantastisch thema waarvan ik wel durf te zeggen, dat wij hier echt goed in zijn. Als mens en techniek je interesse heeft, dan is nu het moment om je hierin te bekwamen. Het wordt weer een mooi academisch jaar!

De Bricklog Academy leidt 10-20 studenten per jaar op. We laten deze young professionals zien dat ze op jonge leeftijd al een bijdrage kunnen leveren aan de digitaliseringsslag die de sector Transport en Logistiek aan het maken is. Daarnaast kunnen Transporteurs laagdrempelig kennismaken met nieuwe technieken. En in het gunstigste geval hebben we ervoor gezorgd dat de student zijn hart heeft verpand aan de sector en mee gaat helpen met de slag die we moeten maken.

De Academy richt zich niet alleen op studenten van het HBO en WO. Afgelopen vrijdag heeft onze BI Community in Apeldoorn getraind om elkaar sterker te maken. Meer dan 10 transporteurs die samen BI trainen en hun ervaringen en kennis uitwisselen. De start van volgende training is alweer gepland op 7 oktober.

En met onze Masterclasses trainen we onze relaties. Komend jaar is weer een hele serie masterclasses gepland en ook hier staat scenario planning en de rol van data op het programma.

Wat wij doen is trainen hoe je elkaar kan versterken, want daarin hebben we zeker 1 ding geleerd. Ook wij weten niet alles, maar door te blijven doen en door vol te houden, leren we veel en worden we steeds beter. Dat willen we graag meegeven en doorgeven, ongeacht leeftijd, niveau en ontwikkelwensen. Tenslotte kunnen we beter samen goed voorbereid zijn op wat er komen gaat en elkaar in dat proces blijven versterken.

Hey!

Je bent er al een tijdje

Zullen we anders een afspraak maken?

Of laat onze zoekmachine je helpen