Wie is Bricklog

Door te innoveren en een beetje bravoure, zoeken we de randen van onze nieuwsgierigheid op.

Wie is Bricklog?

Door te innoveren en een beetje bravoure, zoeken we de randen van onze nieuwsgierigheid op.

Wie is bricklog?

Logisch in Mens Techniek Advies Logistiek

Als oud-transporteurs Met 30+ jaar kennis en ervaring in de branche zijn wij van mening dat MKB transporteurs op gelijke voet moeten kunnen concurreren, door onder andere slimmer te kunnen gaan werken. Zo is Bricklog ontstaan. Vanuit kennis, passie en een visie om te verbeteren.

Bricklog is een data club. Wij combineren 30 jaar ervaring in Transport & Logistiek met technische kennis. Dat resulteert in producten waarmee wij inspelen op bedrijfseconomische – en maatschappelijke ontwikkelingen in de sector.

In de loop der jaren is daar Verandermanagement en een Academy aan toegevoegd wat resulteert in een totaal aanpak.

Waar ligt de ondernemer wakker van? Rendement, Capaciteit, fragmentatie kostbare dataoplossingen,
terugkerende tijdrovende taken waar personeel mee bezig is wat niets met core activiteiten te maken heeft. Of terugkerende tijdrovende taken als gevolg van fouten die ten koste gaan van de kwaliteit van de core activiteiten.

De oplossing is data gedreven gaan werken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als een transporteur zich niet herkent in de data dan gaat hij er niet mee werken. En terecht. En als hij zich wel herkent in de data dan is dat met een maand voorbij. Dan ziet de data er anders uit en is het rapport “kapot” en wordt er alsnog niet mee gewerkt. Waarom is dat?

De totaal aanpak die wij toepassen begint met kennis van zaken. Onze ervaring in Transport & Logistiek helpt ons om datgene te ontwikkelen waar de MKB Transport op dit moment behoefte aan heeft.
De techniek die we toepassen is betaalbaar en de implementatie is erop gericht dat de Transporteur regie houdt en zijn medewerkers het zelf kunnen blijven doen. Met andere woorden, dat met behulp van de slimme instrumenten en aandacht voor implementatie, data gedreven denken en handelen is ingebed in de core processen van de transporteur.

Wat hebben wij de afgelopen jaren geleerd om succesvol te implementeren? Je moet het verschil maken tussen data en ICT Data leeft en heeft continu aandacht nodig

Hier geven we masterclasses over waar je je gratis voor kunt inschrijven. Zinvol als je de reis gaat maken naar digitalisering en meer wilt leren over wat hierbij komt kijken.

© Bricklog

Hey!

Wij komen graag met je in contact om je meer over onze activiteiten te vertellen.

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Of laat onze zoekmachine je helpen

Hey!

Je bent er al een tijdje

Zullen we anders een afspraak maken?

Of laat onze zoekmachine je helpen